Elke soort is anders

Boomverzorging in West-Vlaanderen varieert van soort tot soort

Zoals de huidverzorging varieert van man tot vrouw en van jonge tot oudere persoon, zo varieert ook de verzorging van bomen. Elke boom vraagt een specifieke verzorging, afhankelijk van de leeftijd van de boom en uiteraard ook van de boomsoort.  Zo vraagt een fruitboom een totaal andere verzorgingswijze en snoeimethode in vergelijking met een andere boomsoort.

Als gewone leek is het moeilijk al deze methodes te kennen en de juiste snoeimethodes en verzorging ook daadwerkelijk te kunnen bieden. U kan er natuurlijk zelf een encyclopedie over aanschaffen maar voor de meeste mensen is dit niet mogelijk door tijdsgebrek of gewoon door een gebrek aan interesse. Om over een mooie en weelderige tuin te beschikken hoeft u dus niet langer groene vingers te hebben want wij verzorgen uw bomen van kop tot teen!

Ga dus voor elke vorm van boomverzorging in regio West-Vlaanderen te rade bij een specialist.  Nico Debevere is daarbij dé vakman bij uitstek voor het verzorgen van uw bomen.  Wij bieden u jarenlange ervaring, gecombineerd met het gebruik van degelijk en veilig materiaal zodat al uw onderhouds-  en snoeiwerken snel en vakkundig uitgevoerd zullen worden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie betreffende de passende boomverzorging voor de bomen in uw tuin te West-Vlaanderen en wij komen zo vlug mogelijk bij u langs om u de best passende onderhoudsmethode voor te stellen.

Contacteer ons!051/67 00 52