Aanleg  woonwijk of weg

Grond bouwrijp maken in West-Vlaanderen bij nieuwe bouwprojecten

Wanneer u een grond bouwrijp wil laten maken in West-Vlaanderen of andere provincies betekent dit eerst en vooral dat u het maaiveld gaat bewerken.  Een aantal van de werken die u hieronder verstaat zijn onder andere grondverbeteringswerken, verwijdering van begroeiing, aanleggen van rioleringssysteem, vlak afwerken van terreinen, het graven van waterpartijen en watergangen,…

Stuk voor stuk zijn deze werken geen lichte opdrachten en moeten deze uitgevoerd worden door iemand met kennis van zaken. Er hangt namelijk een zeer zwaar prijskaartje vast aan eventuele fouten die hierbij kunnen gebeuren dus u mag absoluut geen risico nemen.

Wij komen langs op uw bouwterrein en bekijken welke werken er moeten uitgevoerd worden om het terrein volledig klaar te maken voor de start van de bouw. Op die manier krijgt u meteen een totaalbeeld van de duurtijd van de uit te voeren werken en de kosten die dit met zich mee brengt.

Laat uw grond  bouwrijp maken in West-Vlaanderen  door Debevere Nico en zijn team en ga voor zekerheid en goed uitgevoerd werk.  Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan via mail of bel ons!

Contacteer ons!051/67 00 52